Forside
Om oss
Alle tiders navn hvor Gandrudbakken har vært involvert

Om oss

Vi ønsker å være lett tilgengelig for alle som ønsker hjelp, råd og veiledning til å finne den beste løsningen for seg selv eller sin bedrift. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat! Er du mer av typen som har gjort din research og ønsker å gå rett til bestilling: Send en forespørsel på e-post for å få innlogging til vår Webshop.

Kontakt oss enkelt;
Epost: htl@htl.no
Telefon (+47) 90 22 22 22

Eventuelt ta kontakt via Facebook, Instagram eller LinkedIn!

Vår historie

Tilbake i 1967 startet disponent Jan H. Gandrudbakken (Norsk Maskinkompani AS) et samarbeid med (den gang) verdens største produsent av heat transfers, Polymark Ltd. Senere tok Atle Gandrudbakken over bedriften. Han omtales globalt i dag som «The Grandfather of Heat Transfer Labels» da han har hatt stor innflytelse på industrien vi kjenner i dag. Navnet på bedriften har endret seg mye over tid, men en ting har forblitt konstant – Gandrudbakken. Den 3. generasjon Gandrudbakken holder i dag styringen. Elice Gandrudbakken har tatt over den daglige driften etter at Atle har gått over i en rådgivende rolle. I dag går vi under htl Gandrudbakken AS, Heat Transfer Labels.

Kunnskapen på huset går langt tilbake, samtidig som vi er opptatt av å holde oss oppdatert på nye trender og produkter. Hovedsakelig produserer vi silketrykk med vannbaserte råmaterialer. Her er det også et bredt utvalg av tilleggseffekter.

 

Miljø

Som Norsk produsent i Norge følger vi selvsagt norske lover og regler. All elektrisitet kommer fra vannkraft og alt avfallet vi produserer blir tatt hånd om av profesjonelle aktører. Bærefilmen vår kan resirkuleres på samme måte som PET flasker, de kan altså gå rett i plastsøppelet.

Alle merkene våre har kjemi som er godkjent til bruk på innsiden av babytøy i henhold til Öko-tex 100 - de er altså beregnet til bruk på svært sensitiv hud. Ellers er alle råmaterialene våre fra forskjellige BlueSigned leverandører – om du ønsker å lese mer om BlueSign og hva det betyr kan du klikke HER.

crossmenuarrow-right