Forside
Supacolour
htl powered by Supacolour - distributør

Supacolour

Gandrudbakken familien har mange kontakter innenfor industrien globalt og fikk i 2022 tilbud om å bli Skandinavias distributør for Supacolour. Da Elice Gandrudbakken tok over ansvaret for driften ble det bestemt at noe måtte gjøres for å holde attraktiviteten i markedet. Etter grundig vurdering ble det besluttet å trappe ned på bruken av HP Indigo maskinen (digitalt trykk) inne på fabrikken i Hafslo, takke ja til samarbeidet med Supacolour og heller produsere mye av de digitale merkene hos de i Storbritannia. Vi produserer fortsatt til kunder som ønsker vår kvalitet her på bygget.

Hva betyr dette for dere som kunder?

Dette samarbeidet gjør at vi enkelt kan levere merker av samme kvalitet til alle kunder i Skandinavia til en lavere pris, til fordel for alle. Leveringstiden er uendret, 3 – 4 dager, det gjør derfor ingen forskjell for våre kunder.

Gjennom Supacolour får vi mulighet til å tilby andre produkter enn tidligere, som blant annet digitaltrykk med pulverlim og DTF (Direct to Film). Les mer om variasjonene på digitalttrykk og DTF.

Straks dere blir kjent med de nye kvaliteter er vi sikre på at de vil bli deres nye favoritt! De er lette å sveise på, vaskeytelsen er svært gunstig og ikke minst er leveringen rask. Samtidig opprettholder vi en betydelig produksjon av våre kjente spesialprodukter her på Hafslo.

Supacolour har utviklet seg til å bli en internasjonal produsent med fokus på digitalt trykte heat transfers til ettermarkedet – og de ekspanderer fort. Samarbeidet mellom htl Gandrudbakken og Supacolour gjør at vi utfyller hverandre. Vi i htl produserer kvaliteter som ikke er like lett å få til digitalt, som flammehemmende, neon, UV og refleks. Supacolour har ikke bare produksjonsenheter i Storbritannia, men også fire fabrikker i USA og en på New Zealand. I tillegg har de store planer om å ekspandere ytterligere de neste årene. Vi er strålende fornøyde med dette nye samarbeidet med gamle venner, og er stolte av å kunne tilby Supacolour sine produkter!

Om du ønsker å lese mer om produktene deres og hvem de er;
Følg linkene under

Om Supacolour HER

Deres produkter HER

Påsveisingsinstruksjoner HER

Usikker på hvilken kvalitet du har bestilt/fått? Kontakt oss så kan vi veilede deg så du bruker de riktige instruksjonene.

crossmenuarrow-right